In Opstand / De Rode Boodschapper 

In Opstand

Wat doe je als je hele leven gebaseerd lijkt op leugens? Als de samenleving waarin je leeft helemaal niet zo goed en groots is als iedereen je wil doen geloven? Voor Emma, Leia en Justa is er maar een manier om te overleven: door in opstand te komen.


Drie young adult auteurs verkennen een wereld waar schijn bedriegt en niemand veilig is. Maak kennis met deze nieuwe Nederlandse schrijftalenten: Marieke Veringa (Mara Li), Jen Minkman en Lis Lucassen.


‘Indrukwekkend. Dit is zoals elk dystopisch verhaal zou moeten zijn.’ – young-adults.nl –


De Rode Boodschapper (Mara Li)

De zestienjarige Emma woont als wees bij haar welgestelde oom in een staatshuis. Een maand geleden is haar tweelingzus Sophia onverwacht om het leven gekomen. Een tragisch ongeluk, denkt ze. Als Emma de laatste spullen van haar zus opruimt, vindt ze onverwacht een mysterieus briefje in Sophia’s rode jas, waarop één enkele naam staat, samen met een adres en de cryptische woorden: De engel is gekomen; hij zit aan de maaltijd aan.

De waarheid over Sophia zet haar wereld op zijn kop. Maar net als ze denkt dat ze een grote stap vooruit hebben gezet, gaat alles onverwacht, gruwelijk mis.


Storm Publishers

Auteurs: Marieke Veringa, Jen Minkman, Lis Lucassen
Pagina’s: 240
Taal: Nederlands
Uitgave: Paperback
ISBN: 978 94 920 9802 3

In opstand is ook verkrijgbaar als e-book.
ISBN:   978 94 920 9805 4