IJzerhart


Een kasteel, een vloek, een gekwelde jongeman en een dappere heldin…


De jonge weefster Cliona heeft haar leven lang al last van onheilspellende dromen. Wanneer haar onderkomen door een vreemd ongeluk verwoest wordt, vindt ze onderdak bij de monniken die haar ooit als baby in het woud hebben gevonden. Maar haar leven raakt pas echt in een stroomversnelling als een nieuwe landheer zijn intrek neemt in de nabijgelegen Eikenburcht en zijn oog op haar laat vallen.


Hoewel Heer Declan een charmant en ruimhartig man lijkt te zijn, heeft Cliona toch het gevoel dat hij een duister geheim heeft. Bovendien doet zijn zwijgzame dienstknecht Cú er alles aan om haar weg te jagen. Maar wat als er een oude magie tot leven wordt gewekt en Cliona’s dierbaren in gevaar komen? Zal Cú bereid zijn om aan haar zijde te vechten, of zal hij haar verraden?


Een prachtig geschreven fantasyverhaal met als setting het Ierland van de tiende eeuw.


IJzerhart

Verkrijgbaar vanaf 21 september 2020

€17,95

ISBN 978-94-92585-56-1PRE-ORDER NU ALVAST EEN EXEMPLAAR!


Wat is een pre-order?

Het boek komt uit op 21 september. Natuurlijk kun je het boek dan overal online of in de boekwinkel bestellen, maar je kunt het boek nu ook alvast bij mij persoonlijk bestellen. Je krijgt het boek dan meteen in de week van 21 september in de brievenbus!


Waarom is het leuk om het boek als pre-order te bestellen?

Omdat je dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar ontvangt, plus een mooie boekenlegger, en omdat je mij er enorm mee steunt! Een lekker aantal pre-orders schept vertrouwen voor boekhandels om deze titel in te kopen :)

Dus wil jij ook graag een gepersonaliseerd boek ontvangen, vul het onderstaande formuliertje dan even in!


Liever een e-boek?

Dat kan natuurlijk ook :) Kijk op  https://dutchventurepublishing.com/preorders/Kosten
€17,95 + €2,95 verzendkosten (Nederland). Naar België worden €5,- verzendkosten gerekend.

Bedankt voor je pre-order! Ik neem z.s.m. contact met je op om deze te bevestigen en je de betaalgegevens door te geven!
Oops. An error occurred.
Click here to try again.